Bekijk jouw dag als Crewlid


Als crewlid ben jij onderdeel van het enthousiaste team! Als onze nieuwe Service King of Queen zorg jij dat iedere gast precies de juiste bestelling krijgt, zowel achter de kassa als in de keuken. Extra saus, geen tomaat of dubbel bacon, jij regelt het. Jij grilt die unieke Flame-Grilled burger! Vragen over onze producten? Jij beantwoordt ze. Dankzij jouw gastvrije service komen onze gasten maar wat graag terug.

BEKIJK VACATURES
Bekijk jouw dag als Crewlid

Bekijk jouw dag als schoonmaker


Jij bent onmisbaar voor de hygiëne, kwaliteit en veiligheid in onze keuken en restaurant. Dankzij jouw voortreffelijke schoonmaak skills genieten onze gasten onbezorgd van de beste producten. Jij houdt van schoon. Blinkend schoon. Een vieze keuken? No way! Niet als het aan jou ligt. Gaan jouw handen al jeuken? Mooi, zeg dat sportschoolabonnement dan maar alvast op want hier werk je pas echt aan je kracht en conditie.

BEKIJK VACATURES
Bekijk jouw dag als schoonmaker

Een dag in het management


Van A tot Z, of liever van Whopper tot Omzet, ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het restaurant. Of het nu gaat om het begeleiden en trainen van het team, het optimaliseren van de winst of het handhaven van onze hoge kwaliteitsstandaard. Jij regelt dat onze gasten kunnen rekenen op de beste service, hoogste kwaliteit en een schoon restaurant. Jij hebt de touwtjes stevig in handen!

BEKIJK VACATURES
Een dag in het management